Moje 4 nejoblíbenější podcasty

Kromě audioknížek poslouchám taky podcasty. Tady je seznam mých oblíbených s důvody proč je vyzkoušet. Navíc i pár, které jsem ještě nezkusil a plánuji je vyzkoušet, protože vypadají zajímavě.

 

1. The Collage Info Geek Podcast (En) – link

Velmi kvalitní podcast o produktivitě, penězích, učení a dalších zajímavých tématech. K dnešnímu dny už je vydáno 277 epizod, takže po technické stránce jsou podcasty na velmi vysoké úrovni. Témata jsou velmi různorodá, takže ze začátku doporučuji si najít epizody s tématem, která jsou pro vás nejzajímavější.

Pár favoritů:

2. Brain We Are (Cz) – link

Česká verze Collage Info Geek. Zde jsem slyšel pouze prvních pár epizod, ale i první epizody mají slušnou úroveň. U technické stránky doufám, že dojde ještě k zlepšení. Témata jsou zaměřená hlavně na lidský mozek, chování, biohacking atd. Kluci si vybírají zajímavé témata a těším se na nové díly.

3. Jsemlowcarb Lifestyle (Cz) – link

Nový podast o low carb stravování. Zatím jsou venku pouze tři díly, takže nedokážu ještě hodnotit, ale toto téma mě velmi zajímá, takže mu rozhodně dávám šanci a uvidíme jaká budou budoucí témata.

4. Teorie Peněz – link

Na tento podcast jsem narazil tento týden a zatím jsem bohužel nestihl ani jeden díl, ale témata jsou velmi zajímavá, takže doufám, že budou i kvalitně zpracována. Podcast se točí kolem investování, peněz, nemovitostí a rozhovorů s lidmi, kteří těmto oborům rozumí nebo mají zkušenosti.

Jak ušetřit trochu času

Doporučuji vyzkoušet zrychlené přehrávání. Rychlost 1.25x skoro nepoznáte od rychlosti 1. Já poslouchám na rychlost 1.5x což je taky uplně v pohodě a díky tomu stihnu poslechnout mnohem více podcastu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.